Šade objavila CD i koncertni film "Bring me home"

Šade objavila CD i koncertni film "Bring me home"

Autor: | 24/05/2012

0

Britanska pevačica nigerijskog porekla Šade Adu (53) vratila se prošle godine posle 10-godišnje pauze na turneju pod nazivom "Bring Me Home" i svi oni koji su propustili njene koncerte - uključujući i onaj u Beogradu - sada će moći da ih odlušaju na albumu ili pogledaju na filmu.
Šade je ove sedmice objavila CD i koncertni film "Bring Me Home - Live 2011" koji je režirala dugogodišnja saradnica muzičarke Sofi Muler. Film, koji je snimljen u nekoliko gradova tokom turneje, sadrži i scene iza kulisa, snimke proba, razgovore u koncertnom autobusu.
Šade je u intervjuu Rojtersu rekla da se sa Mulerovom srela još na studijama.
- Sofi je bila u studiju kada smo snimali ovaj album. Mi verujemo jedna drugoj. Nije dovoljno samo voleti jedna drugu. Ceo proces je kao kada se penjete na stenu i neko vam drži uže i vi znate da ga neće pustiti - rekla je ona.
Šade je otkrila i da ju je na turneji pratila i njena 15-godišnja ćerka kao i da stalno peva ili piše muziku ili zapisuje neke ideje, osećanja.
- Moj život između albuma je kolekcija iskustava o kojima ću jednog dana pisati - rekla je ona.
Na pitanje da li voli hip hop pošto se u jednom delu filma vidi kako igra na muziku Snup Doga, Šade kaže da "obožava hip hop".
- Obožavam ritam. Obožavam tekstove i činjenicu da je sve to iz srca. To je realno a ne komercijalno. Slušam i Snup Doga i Drejka - oni su fantastični. Volim hiphop i igram često na njega. Zapravo, volim da izađem i igram na plesnom podijumu - rekla je ona.
Na pitanje kako sa 53 izgleda tako mladoliko, Šade odgovara da je sve u energiji.
- Morate da volite to što radite i, čak i na bojištu, držite glavu gore. Mnogi ljudi često dođu u određeno doba i osećaju da više tu ne pripadaju. Ja se tako nikada nisam osećala. Uvek imam nešto da dodam. Uvek postoji bitka koju treba dobiti - kaže Šade.


Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti