Zdravko Čolić proslavio 61. rođendan

Zdravko Čolić proslavio 61. rođendan

Autor: | 01/06/2012

0

Nekrunisani kralj naše pop muzike Zdravko Čolić proslavio je u sredu 61. rođendan u krugu porodice. Mada je zakoračio u sedmu deceniju, godine mu ništa ne mogu - ne samo da Čola izgleda mnogo mlađe od svojih ispisnika već je i dalje pun energije. Da nije tako, ne bi ga uzalud zvali večitim dečkom domaće muzike, niti bi ga (mlađe i starije) obožavateljke širom bivše Jugoslavije toliko volele. Uostalom, Zdravko i dalje važi za seks-simbol, što se najbolje vidi na koncertima po Hrvatskoj, na kojima ga dame počnu da zasipaju binu donjim vešom.
- Rođendan sam proslavio uz porodični ručak, a najdraži dar dobio sam od kćerki Une i Lare. Devojčice su tati potpisale i poklonile knjigu - rekao je, za "Novosti", Zdravko Čolić.
U petak veče će naš najpopularniji pop pevač svih vremena zajedno sa svojim bendom održati koncert na Trgu Krajina u Banjaluci koji je nazvan "Noć za pamćenje". Nastup je bio zakazan za 25. maj, ali je odložen zbog pogibije članova Padobranskog kluba Banjaluka. Ogromna bina za spektakl koji će Zdravko prirediti Banjalučanima u četvrtak je montirana. Poslednji put pevač je u glavnom gradu Republike Srpske nastupio pre četiri godine. Na pitanje čemu publika u petak veče može da se nada, Čola nacionale nam je odgovorio:
- Ako bude solidno vreme, Banjalučani mogu očekivati pevača koji se trudi da zadovolji publiku.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti