Ava Karabatić: Živim od ljubavi

Ava Karabatić: Živim od ljubavi

Autor: | 04/06/2012

0

Ava Karabatić nije se plasirala u finale rijaliti šoua “Survivor”, ali je uspela da dobije nešto neverovatno – najviše glasova od publike! Ona je i odlučila o tome da li će nagradu od 50.000 evra odneti Milan ili Vlada, a naravno odabrala je onog kome je poklonila srce.
 - Osetila sam se kao da sam ja pobedila jer kad cela regija glasa onda… bilo šta može da bude namešteno ali ovo je za mene prava pobeda. Da cela bivša Jugoslavija glasa i to za ovako lepu i simpatičnu curu osećam se kao da sam dobila nagradu koja ne može ni novcem da se predstavi. Ja sam od početka rekla da se dobro dobrim vraća i izašla sam kao moralni pobednik. I ponosna sam i presrećna sam i hvala svima koji su za mene glasali - uzbuđeno je rekla Ava za S media portal.
Na pitanje šta misli o Vladinoj pobedi i da li očekuje nešto od njega, ona je odgovorila:
- Ja živim od ljubavi a ne od para. Ja sam od početka slušala svoje srce i nije mi krivo. Meni je ovo što je publika napravila pobeda jer ne možeš ljude zavarati. Ne očekujem ništa od Vlade on je moj prijatelj. I ništa ne očekujem ni od koga. Očekujem od sebe da se nadograđujem, da završim fakultet, i da sledeće godine možda dobijem poziv da budem reporterka u “Survivoru”. Volela bih i da je Milan pobedio ali ne mogu za obojicu da glasam - istakla je Ava.

Izvor: Smedia

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti