Tijana Dapčević: Rođena sam da zavodim

Tijana Dapčević: Rođena sam da zavodim

Autor: | 05/06/2012

0

Pop pevačica Tijana Dapčević pokazala je nedavno svoje duge noge, postavivši na „Fejsbuk“ sliku u provokativnom trikou sa snimanja spota za pesmu „Opet Beograd“, sa kojom je poručila da je liniju dovela u red. Mada je posle porođaja vodila dugu bitku sa kilogramima, Tijana je konačno uspela da izvaja telo i da izgleda bolje nego pre trudnoće. Dok iščekuje premijeru spota, koji je snimljen pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića, pevačica vredno trenira kako bi sačuvala vitku figuru.
- Čujem komentare kako provociram dugim i lepim nogama, pa ako ćemo tako, to radim od kada sam se rodila, samo sam ih vešto krila - rekla nam je „u prolazu“ Tijana Dapčević.
- Ustanovila sam da nisam ni ćorava, ni grbava ni glibava, pa sam rekla sebi: „Ajd’ i ja da se skinem kao svaka pevaljka, za šta da ih čuvam“. Reakcije su bile veoma pozitivne, tako da nameravam češće da pokazujem svoje noge (smeh). Neću pobeći od sebe i obući roze minić od streča. To se neće dogoditi u naredna tri života, ali svakako da ću furati malo ležerniji stajling sa ukusom.
Pohvale vam stižu i na račun nove frizure...
- Od kada sam smršala, počele su da pristižu i druge promene. Više nemam ni kratku frizuru jer sam smatrala da je vreme da pustim kosu. Trenutno sam u najgoroj fazi, jer ne mogu da je vežem, ali da se blajham više neću. Užasno mi je tanka kosa.
Na šta prvo pomislite kada se probudite?
- O, bože, zar mora ovako rano. Budim se u osam, što je za mene rana zora. Vodim svakog drugog dana sina Vuka u obdanište, dok ga ostalim danima čuva tata. Zatim odlazim na trening, a posle toga me čekaju ostale dnevne obaveze.
Sa kojim mislima odlazite na spavanje?
- Još jedan prođe dan, uzburkan ko more... Na spavanje odlazim u zavisnosti od toga da li imam svirku, jer tada ležem s prvim petlovima. Slobodnim danima sam već oko ponoći u snovima.
Šta vas je poslednji put obradovalo?
- Svakog dana me obraduje sin nekim gestom, jer je sada u najzanimljivijem dobu. Ima gotovo tri i po godine, od kada otvori oči, pa dok ne legne uveče, stalno nešto priča.
Koga ste vi poslednji put obradovali?
- Ne sećam se konkretne stvari, ali neka bude da sam prijatno iznenadila supruga Milana, kada sam pre dva dana bez najave doputovala u Beograd. Nije me očekivao.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još