Paris Džekson: I dalje patim zbog smrti oca

Paris Džekson: I dalje patim zbog smrti oca

Autor: | 06/06/2012

0

Paris Džekson, kćerka preminulog pevača Majkla Džeksona, otkrila je da i dalje pati zbog smrti oca. U ekskluzivnom intervjuu koji je dala voditeljki Opri Vinfri, tinejdžerka je izjavila da ne može da se navikne na život bez njega.
Prošlo je skoro tri godine od smrti Majkla Džeksona koja je u životima njegove dece Paris, Prinsa i Blanketa ostavila veliku prazninu.
- Nikako da mi bude malo lakše - izjavila je tinejdžerka komentarišući smrt oca, izazvanu prevelikom dozom leka propofola.

Paris je govorila i o svojoj glumačkoj karijeri koja se polako razvija. Publika će iduće godine moći da je gleda na velikom platnu, u filmu pod nazivom "Lundon's Bridge and the Three Keys".
Tetka devojčice, Dženet Džekson, nije oduševljena činjenicom da Paris pokušava da postane slavna.
- Podsetila sam je na to da je dete samo jednom i nikad više. Za sve postoji pravo vreme. Mislim da bi trebalo malo da sačeka, bar dok ne napuni 18 godina - izjavila je Dženet Džekson, a prenosi "Dejli Mejl".
Opra Vinfri se nada da će intervjuom sa Džeksonovom kćerkom privući gledaoce. Kako je preneo "Njujork Post", njena televizijska mreža "OWN" pretrpela je gubitak od 330 miliona dolara.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin