Obeležena godišnjica smrti Darka Radovanovića

Obeležena godišnjica smrti Darka Radovanovića

Autor: | 11/06/2012

0

Prošlo je godinu dana otkako je u saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda poginuo popularni pevač Darko Radovanović. Godišnjica njegove smrti obeležena je juče, na gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici, u gradu u kojem je pevač živeo sa suprugom Majom i kćerkicom Larom.
Na pomenu, koji je počeo u 10.30, pored supruge Maje, roditelja i najbliže rodbine, okupili su se i brojni prijatelji, Darkovi obožavaoci i nekoliko kolega s estrade. To su bili Ivana Selakov, članovi Alegro i Megamiks benda.
Supruga Maja bila je u crnini, s velikim sunčanim naočarima, koje su prikrivale suze. Kćerku Laru nije povela na pomen, nju je čuvala baka. Darkovu majku Stanu pridržavali su da ne klekne pred sinovim grobom, zatim joj je prišla Maja, zagrlila ju je i smirila. Bar na neko vreme. Suze nisu krile ni Darkove kolege, a naročito Ivana, koja je kraj njegovog groba zapalila sveću.
- Godinu dana je prošlo, ali to ništa ne menja… Vreme prolazi i mi se trudimo da… Ne znam… Tu su pesme kroz koje će on trajati večno. To je bila velika tragedija… - jedva je izgovorila Ivana Selakov.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin