Sara Brajović: Srpska manekenka u italijanskom „Vogu“

Sara Brajović: Srpska manekenka u italijanskom „Vogu“

Autor: | 18/06/2012

0

Manekenka, blogerka i trendseterka Sara Brajović dala je video-intervju italijanskom “Vogu”, a priča o njoj pojavila se na sajtu ovog časopisa u delu koji se zove “Voget”. Sara je odrastala između Švajcarske i Pariza, gde je stekla muzičko obrazovanje. Posle toga put ju je doveo u London, gde je studirala istoriju na “Kraljevskom koledžu”, a zatim se priključila odseku za impresionizam u aukcijskoj kući “Sotbi”. 
- Radila sam kao model, snimila sam par filmova, muzičar sam. Teško je objasniti moju karijeru. Sve što mi se sviđa stavljam na svoj blog, zanimljivo mi je da istražujem sve vidove kreativnosti. Definitivno ne znam da slikam, ali volim glumu, modu i pisanje - kaže Sara u intervjuu.
Iako se čini da često poseže za ženstvenim kombinacijama, Sara priznaje da ponekad voli da obuče i muška odela, patike, pantalone i kombinezone.
- Ponekad se oblačim ženstveno, pa pretpostavljam da je moj stil miks te dve stvari - muškarac sreće devojku, devojka sreće muškarca. Ne razmišljam mnogo kada kombinujem odeću, ne volim savršene komade, savršene dizajnere, samo miksujem ono što mi dođe pod ruku. Zapravo oblačim se za sebe, a ne za druge, što je verovatno sebično, ali mi prija kada se sama sebi dopadnem u ogledalu - objašnjava Sara, koja je nedavno bila i u Beogradu, gde je na konferenciji “Wave6” pričala o digitalnim medijima i brendovima.

Izvor: Blic

Foto: sarabrajovic.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti