Džoni Dep želi vansudsko poravnanje i prijateljski razlaz

Džoni Dep želi vansudsko poravnanje i prijateljski razlaz

Autor: | 22/06/2012

0

Američki glumac Džoni Dep, svojoj bivšoj partnerki francuskoj pevačici i glumici Vanesi Paradi, s kojom se razišao nakon 14 godina veze, mogao isplatiti 156 miliona dolara u vansudskoj parnici. Bivši par je u utorak zvanično potvrdio da se rastaje.
Tabloid "San" piše da će Dep ponuditi Paradi izdašnu sumu kako bi njihov raskid prošao prijateljski. Advokat slavnih Robert Načsin je rekao novinarima da bi pregovori o podeli zajedničke imovine mogli biti komplikovaniji nego što se to ranije mislilo, jer njih dvoje nisu nikada ozakonili svoju vezu.
- Da su bili u braku, Vanesa bi jednostavno mogla tražiti pola imovine, isplatu za izdržavanje dece i alimentaciju. Međutim, s obzirom na to da nisu bili u braku, ove zakonske odredbe se ne primenjuju. Paradi bi morala podneti građansku tužbu i ići na sud - rekao je Načsin.
On je dodao da Dep ne bi želeo da ide na sud i da je spreman da ponudi francuskoj pevačici i glumici izdašan deo svog bogatstva, koje je procenjeno na 350 miliona dolara.
- Parnica bi mogla biti ekstremno skupa i dugotrajna, Dep to želi da izbegne - rekao je advokat.
Paradi očekuje da će zadržati kuću u južnoj Francuskoj, jednu od tri koje poseduju.
Dep i Paradi su zajedno bili od 1998. godine, ali se nikada nisu venčali. Imaju dvoje dece, trinaestogodišnju Lili-Rouz i desetogodišnjeg Džeka.

Izvor: FoNet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin