Slobodan - Bata Spasojević oduševljen lepotama Bledskog jezera

Slobodan - Bata Spasojević oduševljen lepotama Bledskog jezera

Autor: | 23/06/2012

0

Uspešni modni kreator, Beograđanin Slobodan - Bata Spasojević proveo je pet dana u Sloveniji, gde je upoznao lepote Bledskog jezera i video zanimljive kulturno-istorijske znamenitosti i turističke atrakcije koje privlače turiste iz cele Evrope.
- Oduvek me je privlačila Slovenija, a sada sam upoznao prirodne lepote predivnog Bledskog jezera- oduševljeno za magazin „Hello!“ kaže naš priznati dizajner koji je imao prilike da se okuša u golfu, vozio se čamcem po jezeru i posetio brojna zanimljiva mesta u okolini čuvenog jezera.
- Iz bogate ponude odšezdeset sportova koji se mogu isprobati, među kojima je i rafting rekom, izabrao sam vožnju čamcem po jezeru, kao i biciklom oko jezera. Ispod zidina bledskog zamka, koji je simbol Bleda, postoji replika Gutembergove štamparije, gde sam za uspomenu kupio ručno štampani suvenir sa svojim imenom. Davne 1937. knez Pavle otvorio je teren u Goranskoj regiji gde sam isprobao golf . Nedeleko od jezera posetio sam nekadašnji zamak grofova Lomner, koji je podignut u jedanaestom veku, a renoviran prošle godine. Posebno snažana utisak na mene je ostavila i poseta muzejuliciderskih srca u gradu Radovica, gde sam probao fantastičnu rakiju, medovaču i borovnjaču.

Piše: Nadežda Jokić  

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti