Marija Lazić: Tračevi me zaobilaze

Marija Lazić: Tračevi me zaobilaze

Autor: | 27/06/2012

0

Kada je pre nešto više od četiri meseca dobila poziv od Pinka da postane voditeljka emisije „Tačno u podne“, Marija Lazić je, priznaje, bila zatečena i skeptična. Prvobitnu tremu je, ipak, zamenio adrenalin, pa sada sa nestrpljenjem iščekuje emisiju koja je, doduše, uprkos nazivu, u poslednje vreme na programu u 14 časova (radnim danima).
Zahvaljujući ovoj emisiji, gledaoci imaju priliku da preko društvenih mreža, „Fejsbuka“ i „Tvitera“, postave pitanja poznatim ličnostima.
- Oni mi daju najbolje sugestije za goste. Presrećna sam kad vidim koliko nekim klincima znači sam pomen njihovog imena na televiziji ili to što ih omiljena zvezda pozdravi. To mi je fascinantno i drago mi je što sam spona između njih - kaže Marija.
Svakog dana u proseku stiže između 500 i 700 pitanja. Vulgarna, kaže voditeljka, ne prolaze, ali su provokativna dobrodošla. Marija se za njih posebno priprema.
- Prvo pročitam kritiku na svoj račun, pa posle toga, s punim pravom mogu da postavim gostu i najpikantnije pitanje. Ne bi bilo fer da štedim sebe, a goste „razapinjem“ - kaže Lazićeva.
- Zajednički cilj nam je da „Tačno u podne“ postane najgledanija emisija i da uvek imamo najaktuelnije goste. To nije nemoguće, s obzirom na maksimalno profesionalnu ekipu sa kojom radimo na televiziji. Drago mi je što smo već uspeli da privučemo stariju publiku iako je emisija prvenstveno namenjena mladima. To smatram posebnim uspehom.
Iako emisija ide uživo, Mariji to ne predstavlja problem. Najteži deo posla joj je što radnim danima mora da ode u krevet oko ponoći, jer je, ne krije, noćna ptica. Dok su njeni gosti često na udaru tračeva, Lazićeva kaže da o sebi nije čula nijednu glasinu. Zaobišle su je i one koje se tiču ljubavnog života.
- Daj bože da tako i ostane. Inače, pet godina sam u vezi i imam punu podršku partnera, a nikada se ne bih zabavljala sa javnom ličnošću. Ni u drugom životu - izričita je Lazićeva, inače dugogodišnja novinarka magazina "Svet".

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin