Nina Badrić: Navikla sam na poraze i pobede

Nina Badrić: Navikla sam na poraze i pobede

Autor: | 28/06/2012

0

Hrvatska pevačica Nina Badrić zakazala je koncert u Beogradskoj areni za 27. oktobar. Ona u intervjuu za "Press" otvoreno priča o fijasku na Evrosongu, obnovljenoj ljubavi sa suprugom Bernardom i proširenju porodice. 
Nina otkriva i da je za album „Nebo", koji će sutra promovisati u beogradskom klubu „La Foli", napisala sedam pesama.
- Svaka pesma je neka priča koja je ostala u meni. Ne mora da bude nužno moje iskustvo, ali pesme sigurno jesu odraz moje duše i osećaja. U pesmama dajem sebi oduška i jednostavno ih napišem osluškujući samo svoje dubine. Album je već šest meseci na tržištu i ljudi vole nove pesme i pronalaze se u njima. To mi je najvažnije jer sam za njih i snimala album.
Da li si teško podnela to što nisi ušla u finale Evrosonga i što hrvatska javnost nije bila zadovoljna tvojim plasmanom?
- Navikla sam na poraze i pobede, tako da sam Evrosong doživela kao još jedno iskustvo. Bilo bi mi drago da sam bolje prošla, ali bilo je kako je bilo... Važno je da sam dala najbolje od sebe i uživala u svakom trenu na toj fascinantnoj pozornici.
Nina je svom braku dala još jednu šansu:
- Život nas tera da učimo na greškama. Nekada taj proces može da bude težak i bolan, a nekad vrlo prirodan i logičan. Pored supruga se ponovo osećam srećno i ispunjeno.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin