Aleksandra Ivanović: Proslava rođendana u krugu najbližih prijatelja

Aleksandra Ivanović: Proslava rođendana u krugu najbližih prijatelja

Autor: | 29/06/2012

0

U beogradskom restoranu "Cantina de Frida" Aleksandra Ivanović, novinarka i urednica "Pink" televizije, proslavila je svoj rođendan. Zgodna voditeljka "Nacionalnog dnevnika" planirala je da ovaj važan datum obeleži velikom feštom, ali je zbog sezone godišnjih odmora odložila proslavu. Međutim, majka, drugarica i najbliži prijatelji priredili su joj zabavu iznenađenja, a Aleksandra je te večeri blistala u atraktivnoj haljini sa "animal" dezenom.

Šarmantnu brinetu prijatelji su iznenadili i interesantnim poklonima:
- Moji najbliži prijatelji koji me dobro poznaju priredili su mi zabavu iznenađenja i veče za pamćenje u omiljenom restoranu. Nisu izostali ni zanimljivi pokoloni pa sam tako, između ostalog, dobila i mobilni telefon, omiljeni parfem "Šanel 5" i sandale koje sam tako dugo želela - rekla je Aleksandra za portal hellomagazin.rs

Na pitanje kako će provesti leto i godišnji odmor, dama koja važi za zaštitni znak "Jutarnjeg programa" na "ružičastoj televiziji" kaže:

- Kao i svake godine dve nedelje ću provesti odmarajući se u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, dok ranu jesen ostavljam za neku egzotičnu destinaciju. Volim Kipar i Azurnu obalu, pa ću najverovatnije deo odmora u septembru provesti na nekoj od tih destinacija. Naravno, u međuvremenu sledi još jedna proslava rođendana - izjavila je atraktivna voditeljka dok je zadovoljno pozirala našem fotografu.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Dragan Grbić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin