Tamara Paunović: Moda i posle mode

Tamara Paunović: Moda i posle mode

Autor: | 30/06/2012

0

Manekenka Tamara Paunović je nedavno na reviji Suzane Perić svojim izgledom i sigurnim hodom još jednom pokazala zašto duže od deceniju i po suvereno vlada domaćim modnim pistama.
- Izuzetno sam srećna što sam se održala toliko dugo u ovom poslu, a sigurno je razlog i to što biram šta ću da radim - rekla je Tamara.
- Uvek su to bile kampanje za dobre firme i brendove, tako da se nisam zasitila manekenstva, a istovremeno sam se održala u poslu. Danas uglavnom radim kampanje, a manje modne revije, jer je to, ipak, za mlađe devojke. Inača, kako vreme prolazi, intenzivno razmišljam o novom poslu kojim bih se bavila, ali samo u okviru mode.
Mada mnoge manekenke moraju stalno da vode računa o svom izgledu da bi opstale u ovom poslu, Tamara kaže da je u njenom slučaju genetika odigrala glavnu ulogu da danas ima gotovo istu liniju kao na početku karijere.
- Mogu da jedem u neograničenim količinama, a da se to ne primeti. Vrlo sam zahvalna majci prirodi, jer ne znam da li bih bila karakter da se zbog posla odričem hrane. Ipak, ne oslanjam se samo na genetiku, treniram dva-tri puta nedeljno, radim vežbe, ništa preterano, ali dobro dođe. Treninzi jačaju i psihu, na taj način izbacim svu negativnu energiju i posle toga mnogo bolje funkcionišem.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin