Anja Alač: Predah u Rovinju

Anja Alač: Predah u Rovinju

Autor: | 02/07/2012

0

Mlada glumica Anja Alač, zvezda popularne hrvatske serije „Ruža vjetrova“, nedavno je iskoristila kratak odmor za odlazak u Rovinj. Ova lepa dama je na severu Hrvatskog primorja provela desetak dana, a uskoro će ponovo otići u Split gde će nastaviti snimanje druge sezone popularne sapunice.
- Ovo leto ću provesti radno, pa sam zato iskoristila pauzu i već na početku letnje sezone sam bila u Rovinju. Često odlazim u taj grad jer zaista volim Istru, a uvek kada sam tamo iskoristim priliku i da odem do Venecije koja je blizu. Uskoro ponovo putujem u Split gde poslednjih godinu dana snimam seriju „Ruža vjetrova“. Drago mi je da sam dobila priliku da igram glavnu ulogu, a budući da je moj otac iz Splita i da sam tamo u detinjstvu često išla kod bake i deke, volim taj grad i drago mi je što radim tamo - kaže Anja koja tvrdi da joj ne smeta da sa kolegom Radovanom Vujovićem održava vezu na daljinu.
- Nas dvoje lepo funkcionišemo. Pošto u Beogradu igram dve predstave, dolazim dva puta mesečno kući i tada imamo priliku da se vidimo. Osim toga, uvek kada mu obaveze to dozvoljavaju, Radovan dođe kod mene u Split pa se često viđamo - zaključuje atraktivna glumica. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin