Slobodan Stefanović: Terazije preče od Brodveja

Slobodan Stefanović: Terazije preče od Brodveja

Autor: | 03/07/2012

0

Glumac Slobodan Stefanović kaže da je spreman da bez kompromisa zaigra bilo koju ulogu i da mu još nije ponuđena rola za koju bi morao da razmisli da li da je prihvati.
- Jedva čekam takav izazov. Spreman sam na mnogo toga, ako je reč o psihološkom stanovištu lika. Ako mogu da ga pravdam, da ga učinim životnim i prepoznatljivim u postupcima koje sprovodi, onda ne postoji granica. Kada je reč o fizičkom aspektu, moje telo je moj instrument i nemam nikakav problem sa golotinjom.
Na pitanje da li bi se pre odlučio za ulogu u nekoj popularnoj seriji, koja bi mu donela basnoslovan honorar, ili pozorišnu rolu života, Slobodan kroz osmeh odgovara:
- Prihvatio bih obe opcije, ako može. Da nahranim i dušu i telo. Šalu na stranu, maštam o Brodveju, Vest Endu... Redovno posećujem njihova pozorišta, gledam predstave i upijam. Voleo bih da se oprobam na tim scenama, što uopšte nije nedostižno. Treba samo hrabrosti, mnogo rada i malo ludosti. Imao sam pozive od kolega da započnem karijeru i tamo, ali trenutno sam srećan sa ulogama u Pozorištu na Terazijama.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti