Elsa Pataki i Kris Hemsvort: Porodični odmor u Madridu

Elsa Pataki i Kris Hemsvort: Porodični odmor u Madridu

Autor: | 07/07/2012

0

Australijska filmska zvezda Kris Hemsvort (28) i njegova supruga, španska glumica Elsa Pataki (35) godišnji odmor provode u Evropi. Na odmor u Španiju ponosni roditelji poveli su i svoju naslednicu Indiju Hemsvort, a ovo je malenoj bilo prvo putovanje u Madrid, rodni grad svoje majke.

Popularni glumac nedavno je priznao da je odavno želeo da postane otac, kao i da je potpuno oduševljen prinovom u porodici, te stoga britanski paparaci svakodnevno slikaju slavni par u društvu svoje naslednice. Par prve dane jula provodi u Elsinom rodnom gradu, gde su ih španski fotografi su uslikali kako šetaju gradom, ručaju u poznatom restoranu i obilaze butike. Glumica koja se porodila 11. maja pokazala je savršenu liniju, a zanimljivo je da je devojčicu sve vreme u naručju nosio otac.

Kćerka slavnog para došla je na svet pre nešto manje od dva meseca u Londonu, a  što se imena tiče, Indija je izabrano zato što je bilo jedino oko kog su se srećni roditelji složili.

Kris i Elsa upoznali su se 2010. i u decembru iste godine započeli vezu, a na ludi kamen stali su tri meseca kasnije. Španska glumica nedavno je priznala da se oseća blagosloveno što pored sebe ime čoveka kao što je Kris.
- On je osoba sa kojem osećam bliskost i razumevanje i sigurna sam da će biti sjajan otac – izjavila je ona.

Iako stara tek dva meseca, Elsa za Indiju ima velike planove, a na prvom mestu želi da njena kćerka govori španski jezik.
- Već sam rekla suprugu da počne da uči španski jer u protivnom neće moći da razume šta nas dve pričamo – našalila se nedavno glumica.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin