Barak i Mišel Obama: Razmena nežnosti na utakmici

Barak i Mišel Obama: Razmena nežnosti na utakmici

Autor: | 18/07/2012

0

Barak Obama uverava svoju suprugu Mišel da će ona za njega zauvek biti prva dama u jednoj vrlo javnoj demonstraciji naklonosti. Par je posmatrao olimpijski košarkaški tim SAD-a na pripremnoj utakmici u Brazilu, kada je njihova razmena nežnosti uhvaćena na takozvanoj „Kiss kameri“.

Kada se vaša slika pojavi na velikom ekranu okruženom srcima od vas se očekuje da se napućite i poljubite. Američki predsednik je momentalno prihvatio igru, uz gromoglasne aplauze i skandiranje gledalaca. Mišel je na kratko izgledala iznenađeno, ali ubrzo je i ona bila oduševljena idejom.

Sedeći pored njih, njihova najstarija ćerka Malia, 14, svojski se trudila da sakrije nelagodu, koju je izazvalo cmakanje njenih roditelja. Ona se već navikla da njeni mama i tata otvoreno pokazuju svoju ljubav i bračnu sreću.

Baš nedavno, prva dama Amerike pričala je za Hello! o tome koliko je važno imati dobru komunikaciju sa svojim životnim partnerom.
Tom prilikom 48-godišnja Mišel je izjavila:
- Uvek kažem Baraku šta mi smeta. Uglavnom su to momenti zablude, kada pomislim kako me on više ne voli, a on me potom uveri da ne samo da me još uvek voli, već me prosto obožava.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin