Šta nedostaje Baraku Obami?

Šta nedostaje Baraku Obami?

15/04/2011

0

Prvi čovek SAD, Barak Obama, poverio se medijima u toj zemlji da mu nedostaje privatan život i dani bez brijanja, opuštena subotnja jutra i šetnje sa ćerkama, pranje kola i mnogo drugih stvari koje je imao ranije.
- Dođu dani kada bih samo želeo da se šetam kroz park, među ljudima, da sam nepoznat i da me ne prepoznaju -  rekao je Obama u neformalnom razgovoru sa urednicima više američkih listova, a prenosi danas "Kolumbus dispeč", dnevnik iz Ohaja.
Američki predsednik je, kako navodi agencija Ansa, naglasio da mu se sviđa život u Beloj kući, ali da ne voli sva dešavanja u Vašingtonu, posebno pomenuvši „političku predstavu" u tom gradu.
- Nedostaju mi subotnja jutra, kada ustanem iz kreveta, ne moram da se obrijem, provozam se sa devojčicama, odem do supermarketa, odvezem kola na pranje, šetamo se...- izjavio je predsednik SAD Barak Obama.
On je objasnio, da baš zbog toga što sada ne može da ide u šetnje, često ide da igra golf.
- To je jedini način da napolju na vazduhu budem četiri sata. Voleo bih da prođem kroz Central park, samo da gledam ljude. To mi nedostaje - dodao je na kraju Obama.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin