Jelena Jovičić: Svadba na jesen

Jelena Jovičić: Svadba na jesen

Autor: | 20/07/2012

0

Glumica Jelena Jovičić udaće se za svog dečka Sašu Vujisića, pripadnika vojne bezbednosti, nakon što na svet donese njihovu kćerku početkom avgusta. Jeleni će to biti drugi brak, dok će od nje šest godina mlađi Nišlija po prvi put stati na ludi kamen.
Zvezda Pozorišta na Terazijama brižljivo čuva detalje iz svog emotivnog života. Međutim, njena ljubav sa Sašom je toliko jaka, da ne postoji skoro nijedna osoba u njenom matičnom pozorištu koja ne zna za nju.
Iako su u vezi nešto manje od godinu dana, glumica i njen izabranik već mesecima žive pod istim krovom i dok čekaju da im se rodi kćerka, zajedno brinu o troipogodišnjem Mateji, Jeleninom sinu iz prvog braka.
- Jelena i Saša su se ludo zaljubili još na prvom susretu. Za vrlo kratko vreme postali su nerazdvojni, žive zajedno, tako da sklapanje braka neće skoro ništa promeniti u njihovom odnosu. Saša je veoma pažljiv prema malom Mateji, Jeleninom sinu, a neopisivo je i koliko dečak njega voli. Divno je videti ih sve troje zajedno jer su prava srećna porodica. Logično je da se venčaju usled toliko ljubavi koja će biti krunisana na najlepši mogući način, rođenjem kćerke - otkriva za „Blic” jedan od prijatelja para.
Najznačajniju podršku glumica je od Saše dobijala tokom mukotrpnog sudskog procesa u kome se borila sa bivšim suprugom za starateljstvo nad Matejom.
- Nakon razvoda Jela je bila rezervisana i pomalo drugačija, a brinula je oko starateljstva nad sinom. Kad se pojavio Saša, ubrzo joj se vratio osmeh na lice. On je izuzetan džentlmen koji je već zove ženom i ne krije da je opčinjen njom - zaključio je naš sagovornik.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još