Hrvatska košarkašica Antonija Mišura ponela titulu najlepše olimpijke

Hrvatska košarkašica Antonija Mišura ponela titulu najlepše olimpijke

Autor: | 23/07/2012

0

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još nekoliko dana, ali hrvatska ekspedicija već ima jedno “zlato” u džepu. Američki portal Bleacherreport proglasio je košarkašicu Antoniju Mišuru najlepšom sportistkinjom Igara.

- Olimpijske igre su odlična prilika da gledamo neke od sportista koje inače ne bismo imali priliku da vidimo. U prvom redu, košarkašicu Antoniju Mišura. Hvala vam, Olimpijske igre! Misterija zvana Mišura se polako rasvetljava… - stoji u komentaru izbora najlepše sportistkinje, koja će se takmičiti u Londonu.

Amerikanci su o hrvatskoj košarkašici uspeli da ‘iskopaju’ neke osnovne podatke, ali pozivaju sve koji znaju više o njoj da se uključe. I jedva čekaju da vide Antoniju kako dribla na parketu u Londonu.

Ovo nije prvi put da je Antonija na nekom takmičenju proglašena misicom - bila je najlepša igračica Mediteranskih igara 2009. godine, ali ovo priznanje je, ipak, veće. U konkurenciji su bile sportistkinje iz celog sveta, među kojima zaista ima lepotica, poput naše teniserke Ane Ivanović.

Izvor: propanightmares.com

Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin