Osvojite novi Head & Shoulders Apple Fresh

Osvojite novi Head & Shoulders Apple Fresh

Autor: | 31/07/2012

0

Budite sveži i zavodljivi sa novim Head & shoulders Apple Fresh. Head & shoulders lansira novi okrepljujući i zavodljivi šampon i balzam sa jedinstvenim dugotrajnim Apple Fresh mirisom. Nije veliko iznenađenje da većina od nas voli miris lepe i sveže oprane kose. Međutim, nedavna istraživanja pokazuju da kosa takođe ima i dosta flertujuće moći. U istraživanju koije je Head&Shoulders sporoveo na muškarcima i ženama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Turskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji i Maroku, 62% žena se slaže da mogu da se oslone na svoju kosu da ona flertuje za njih – ako izgleda sveže, čisto i prelepo – dok je 63% muškaraca je izjavilo da bi dali ženi kompliment ako ima kosu koja lepo izgleda! 74% žena kažu da ih lepa, čista sveža kosa čini koketnijim, a samim tim je 70% žena priznalo da su u prošlosti koristile svoju kosu kao sredstvo za flertovanje. Novi H&S šampon i balzam daju vašoj kosi čist i svež miris i čine je i do 100% bez peruti kako biste se vi osećali predivno.

Ovi rezultati se poklapaju sa lanisranjem nove i uzbudljive lnije proizvoda iz head&shoulders – Apple Fresh šampona i balzama. Deo nove i unapređene Fresh and Clean linije, dizajnirane da omogući nenadmašenu čistu i sveže mirisnu kosu - kosu koja izgleda i miriše tako dobro da automatski povećava vašu zavodljivost.
Marija Kilibarda, poznata srpska TV voditeljka i prijatelj nove Head&Shoulders Apple Fresh kampanje, imala je priliku da proba nove proizvode.
- Kao žena i TV lice znam koliko je važan dobar izgled. Da bi se to postiglo, jedna od osnovnih stvari je naravno zdrava i lepa kosa, koja sjajno miriše. Novi Head&Shoulders Apple Fresh šampon i balzam pružaju sve ovo i mnogo više. Sada vaša kosa može da flertuje za vas - izjavila je Marija.
Ivana Rabrenović, stilistkinja poznatih ličnosti, preporučuje Head & Shoulders Apple Fresh kolekciju:
- Zdrava i lepa kosa je trend koji nokada ne izlazi iz mode. Ona je deo svake poznate zavodnice.

Ben Skervin, globalni ambasador Head&shoulders-a vidi efekat sveže oprane kose na svojim klijentima svakog dana:

- Mislim da svi znaju kako miris može da utiče na nas, može nas učiniti srećnijim, podsetiti nas na nekoga, pa čak može da vrati i stara sećanja. Dakle, ako imate sjajan miris u kosi, ovo će privući druge vama. I pola bitke flertovanja je završeno.

Pošaljite svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na adresu [email protected], a najbržu čitateljku portala hellomagazin.rs nagradićemo poklon paketom H&S!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin