Branka Nevistić: Kviz “Slaži ako smeš” je veliki izazov

Branka Nevistić: Kviz “Slaži ako smeš” je veliki izazov

Autor: | 03/08/2012

0

Popularno TV lice Branka Nevistić i zvanično je postala deo “Pink” televizije. Ona je snimila prve dve epizode zabavnog kviza “Slaži ako smeš”, koji će od jeseni biti jedan od glavnih noviteta nove programske šeme rižičaste televizije. Gostujući u jutarnjem programu najgledanije komercijalne televizije, Branka je objasnila koja će biti njena uloga u novom formatu.
- U pitanju je potpuno nova emisija u kojoj učestvuju parovi. Oni prolaze kroz tri kruga koji donose i tri novčana iznosa, ali će takmičari za svoju iskrenost biti nagrađeni i robnim nagradama. Za razliku od drugih sličnih formi, ovde nema odustajanja – otkrila je voditeljka kviza “Slaži ako smeš”.
- Takmičari se prijavljuju u paru, parovi ne moraju da budu samo bračni ili ljubavni partneri. U igri mogu da budu i prijateljski i rodbinski odnosi – rekla je voditeljka novog kviza TV “Pink”.
Branka Nevistić je još tokom gostovanja u emisiji “Dobro jutro” rekla da podjednako voli da radi i na informativnim i na zabavnim formama, ali da ju je informativni program do sada najviše ispunjavao.
- Ipak, nova emisija TV “Pink” za mene je veliki izazov, jer do sada nisam imala priliku da radim sa anonimnim ljudima. To doživljavam kao posebnu odgovornost. Učiniću sve da se oni u emisiji osećaju udobno, komforno i dobro. Ovaj vid takmičenja putem prethodnog poligrafskog ispitivanja je veoma popularan u Srbiji - zaključila je Branka Nevistić.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još