Ukusno posluženje dok ne stigne glavno jelo
Sastojci za 4 osobe:
- veći plavi patlidžan
- dva jajeta
- brašno po potrebi
- so
- maslinovo ulje
Fil:
- 150-200 g sira
- žumance
- desetak maslina
Priprema:
Patlidžan oljuštiti, iseći na krugove, posoliti ga i pustiti nekoliko minuta da pusti gorčinu. Svaki kolut uvaljati u brašno i jaja, pa ispržiti na ulju. Jaja posoliti.
Sud u kome će se peći patlidžani nauljiti. Staviti kolut pohovanog patlidžana, preko njega kašiku fila od žumanca i sira, prekriti ga drugim kolutom i opet staviti kašiku fila. Preko svakog ovakvog komada staviti po jednu maslinu.
Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.
Pročitajte još
Pevač sa inženjerskom diplomom, Mirza Selimović završio je težak državni fakultet
Mirza Selimović ima diplomu Građevinskog fakulteta
20/12/2025
Saznajte višeUdala se Žizel Bundšen, intimno venčanje u porodičnom domu
Udala se Žizel Bundšen za dugogodišnjeg partnera
20/12/2025
Saznajte višeStrahinja Uhrin punoletan! Sanja Marinković objavila porodičnu fotografiju: Nas troje
Strahinja Uhrin proslavio punolestvo
20/12/2025
Saznajte višeSergej i Kristina Ćetković ovako slave krsnu slavu, niko ne sedi za stolom
Sergej i Kristina Ćetković slave Svetog Nikolu
20/12/2025
Saznajte višeŽeljko Joksimović oduševio! Premijera večeras u 20:12h
Željko Joksimović snimio duet sa Sašom Matićem
20/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)