Viki Miljković: Nedeljom vreme provodim sa porodicom

Viki Miljković: Nedeljom vreme provodim sa porodicom

Autor: | 12/08/2012

0

Pevačica Violeta Viki Miljković ovog leta uglavnom boravi na crnogorskom primorju. Folkerka ističe da joj je ovogodišnja sezona ispunjena mnogobrojnim nastupima. Tome je, kaže, u velikoj meri doprinela njena nova pesma „Rumba“ koja je postala pravi hit. Jedan od razloga što tropsko leto porodično provodi u Crnoj Gori je to što Viki i njen suprug, muzičar Dragan Tašković Taške, imaju stan u Pržnom. Estradnom paru društvo na moru pravi njihov četvoroipogodišnji sin Andrej, kao i Violetina majka.
- Kada sam na nastupima, Andreja čuva baka, a uskoro će nam se pridružiti i Tašketova kćerka iz prvog braka Jelena, koja studira u Nemačkoj. Taške često kaže da ne može da zamisli letovanje bez tašte - kaže Viki Miljković, koju je naš telefonski poziv zatekao u Beogradu, gde je iz Crne Gore došla na jedan dan.
Na pitanje da li to znači da se tašta i zet dobro slažu, pevačica kaže:
- Sjajan su tandem. Šalu na stranu, njih dvoje se odlično 'kapiraju' i ni jedno ni drugo ne mogu da zamisle leto bez Crne Gore. Inače, moj otac je iz tih krajeva, pa smo na crnogorskom primorju porodično letovali dok sam bila mala. U Pržnom smo kupili stan 2006. godine, jer mi je taj deo crnogorskog primorja najlepši.
Mnogo njenih kolega je tokom letnje sezone u Crnoj Gori, a na pitanje da li svraćaju na kafu, Viki odgovara:
- Moram da priznam da ih češće viđam na moru nego u Beogradu, jer su leti uglavnom svi pevači na primorju. Mnogi od njih navraćaju kod nas u Pržno kada im obaveze to dozvole.

Viki objašnjava i da li ima vremena za kupanje, sunčanje i druge morske aktivnosti.
- Ne volim jako sunce i gužvu, pa uglavnom idem posle podne, kad je prijatnije i mirnije. Stan nam se nalazi blizu plaže i svakodnevno, uz kaficu, uživam u veličanstvenom pogledu na more. Moj novi hit „Rumba“ može se čuti gotovo na svakoj plaži i kafićima duž primorja. To me posebno raduje, pa nekad i sama zaigram u ritmu rumbe.
Mada subotom i nedeljom uglavnom ima zakazane nastupe, kada ne radi vikendom, Viki vreme provodi sa porodicom.
 - Tada smo svi na okupu, vikendom čak i ne kuvam, već porodično idemo u restoran na ručak. Andrej i ja imamo neke svoje male rituale i navike, idemo zajedno u igraonicu ili smo okupirani nekim drugim zanimljivim stvarima.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti