Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Neobuzdana ljubav (VIDEO)

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Neobuzdana ljubav (VIDEO)

Autor: | 13/08/2012

0

Novosadska pevačica Nataša Bekvalac i njen momak, maneken Vladimir Vuksanović, po svemu sudeći više ne mare za komentare i ne sakrivaju svoju ljubav od medija, pa su zato odlučili da njihovi poljupci pršte na sve strane. Bar dok su u inostranstvu.
Naime, iako smo imali prilike da vidimo njihov poljubac zbog potreba snimanja njenog spota, sada smo se uverili kako to izgleda u “privatnoj režiji”. Njih dvoje su nakon velikog broja nastupa koje je pevačica imala u toku leta odlučili da se odmore u Hrvatskoj, na ostrvu Pag, koje je poznato kao “hrvatska Ibica”.

Tamo se po ceo dan održavaju žurke i gostuju poznati svetski di-džejevi, pa je lepa Nata odlučila da je to idealno mesto da ponove letovanje na kojem su nedavno bili. Poseban povod je bilo i gostovanje di-džeja Axwella, koga je Nata slušala sa uživanjem.
- Oduševljena sam ostrvom Pagom. Zaista je posebno mesto i jedinstveno na ovim prostorima. Axwell je jedan od mojih omiljenih di-džejeva i drago mi je da sam imala priliku da ga slušam, a sledeće godine sigurno dovodim svoje prijatelje -  izjavila je pevačica.

izvor: Svet.rs, Alo!

 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin