Novak Đoković: Rafael Nadal je veliki borac

Novak Đoković: Rafael Nadal je veliki borac

Autor: | 17/08/2012

0

Najbolji teniseri sveta Rodžer Federer, Novak Đoković, Endi Marej i Huan Martin Del Potro uputili su reči podrške Rafaelu Nadalu, koji je zbog povrede kolena bio primoran da otkaže nastup na US openu.
Đoković, koji je Nadalov veliki prijatelj i van terena istakao je da je Španac veliki borac i da je siguran da ne bi odustao da je makar polovično spreman.
- Znam kako razmišlja i siguran sam da bi igrao da je postojala šansa. Ipak, turnir će i dalje biti vrhunski jer će nastupiti svi ostali najbolji igrači sveta - rekao je Đoković.

- Nisam iznenađen što Rafa neće igrati u Njujorku jer smo se čuli i rekao mi je da stvari ne stoje baš najbolje. Nedostajaće nam u svakom pogledu i nadam se da je činjenica što je čekao do poslednjeg momenta znak da će se brzo vratiti. U suprotnom bio bi to veliki udarac za tenis - izjavio je svetski broj 1 Švajcarac Rodžer Federer.
Britanac Marej rekao je "da mu je Nadal veoma drag i da se nada skorom njegovom povratku", dok je Argentinac Del Potro dodao da će se Španac sigurno vratiti i biti "još opasniji nego ranije".
Nadal ne igra još od Vimbldona kada je u drugom kolu izgubio od Čeha Lukaša Rosola. Propustio je Olimpijske igre u Londonu, masterse u Torontu i Sinsinatiju, a neće ga biti ni u Njujorku, gde je prošle godine izgubio u finalu od Novaka Đokovića.
Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti