Filip Pat na sudu sa Leontinom Vukomanović

Filip Pat na sudu sa Leontinom Vukomanović

Autor: | 17/08/2012

0

Muzičar Filip Pat, koji se nedavno razdvojio od Leontine Vukomanović, odlučio je da tuži bivšu suprugu jer je bez njegovog odobrenja odvela kćerku u inostranstvo.
- Poslala poruku da hoće sa Lucijom da ide u Crnu Goru u ponedeljak. Pošto sam imao zakazane nastupe, nisam mogao da izvadim odobrenje i overim, ali uprkos tome ona ju je odvela. Nije mi se javljala na telefon, a u vrtiću su mi rekli da dete ne dolazi, pa sam od novinara saznao da je otišla. Savetujem se sa advokatom koji pravni postupak da primenim pošto mi je dosta svega, i ranije sam trčao da u poslednjem trenutku izvadim odobrenje za Lucijin odlazak- rekao je Filip.
Pat je pričao o svim problemima sa bivšom suprugom.
- Sve odluke je donosila sama i moji predlozi u vezi sa detetom nikada nisu uslišeni. Dete ima skoro dve i po godine i još uvek nosi pelene, a trebalo je uveliko da ih skine. Alimentaciju ne plaćam jer socijalni radnik još uvek nije overio naš sporazumni ugovor, ali kćerki kupujem garderobu, odeću i igračke. Leontini su pare bile najbitnije, ja nemam novca koliko ima ona, ali ću za dete uvek imati. Prema njoj više ne osećam ništa, jednostavno sam je prevazišao - rekao je Pat.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin