Miloš Samolov: Ne obraćam pažnju na popularnost

Miloš Samolov: Ne obraćam pažnju na popularnost

Autor: | 19/08/2012

0

Glumac Miloš Samolov (38), koji je u filmu "Parada" Srđana Dragojevića tumačio lik veterinara, homoseksualca Radmila, za popularnost mnogo ne mari.
- Svi koji se bave javnim poslom neminovno da su poznati, popularni, da ih na ulici prepoznaju. Međutim, sve je to nevažno za kvalitet naše profesije. Popularnost je samo posledica, a nikako nije i ne sme da bude uzrok bavljenja ovim poslom. Nit' je volim, niti mi smeta. Jednostavno se trudim da ne obraćam pažnju na nju. Tabloidima nisam zanimljiv, mada, iskren da budem, baš me briga i da pišu neke gluposti o meni. I tako ne čitam žutu štampu, ni komentare posetilaca na sajtovima, blogovima, portalima, a profil na Fejsbuku služi mi za komunikaciju sa ljudima koji žive u inostranstvu - kaže glumac koji je diplomirao na Akademiji u Novom Sadu, u klasi Mire Banjac.
- Ona je divna i kao žena i kao pedagog, prema studentima se majčinski odnosila, pa sam bio čest gost na njenim ručkovima posle predavanja. Zajedno smo igrali u TV seriji "Mješoviti brak" i u filmu "Mamaroš", čije prikazivanje još nije počelo.

Izvor: Vesti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još