Uskoro stižu i "Plaćenice"

Uskoro stižu i "Plaćenice"

Autor: | 20/08/2012

0

Reditelj drugog dela filma "Plaćenici" Sajmon Vest izjavio je da bi za treći deo holivudskog blokbastera želeo da angažuje žensku vojsku na čelu sa Kameron Dijaz i Anđelinom Džoli.
- Dopada mi se ideja 'Plaćenica' sa sedam ili osam žena - plaćenica - rekao je Vest na londonskoj premijeri filma "Plaćenici 2".
Na kastingu iz njegovih snova, pored Anđeline Džoli i Kameron Dijaz, našle bi se i Mila Jovović, ali i Helen Miren i Džejmi Li Kertis, prenose britanski mediji.

Vest je dodao da "Plaćenice", ipak, ne bi ostavile bez posla muške zvezde filma - uključujući Silvestera Stalonea, Arnolda Švarcenegera ili Brusa Vilisa.
Prvi deo "Plaćenika" u bioskopima se pojavio 2010. i pratio je tim plaćenika koji treba da uklone korumpiranog vojnog lidera i odbeglog CIA operativca koji vladaju jednim ostrvom u Južnoj Americi.
Film u kome su ostareli plaćenici, predvođeni Staloneom i Džejsonom Stetamom, bili spremni da daju život za mladu ženu koju su tek upoznali, bio je bioskopski hit i zaradio je 274 miliona dolara širom sveta.
Drugi deo filma "Plaćenici" imao je svoju premijeru pre nekoliko dana, a glumačkoj ekipi prepunoj zvezda u nastavku se pridružio i Čak Noris.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin