Bar Rafaeli uživa na Mikonosu

Bar Rafaeli uživa na Mikonosu

Autor: | 27/08/2012

0

Izraelska manekenka Bar Rafaeli našla se prošle nedelje u žiži javnosti kada je jedan tabloid objavio informaciju da je otpočela vezu sa brazilskim fudbalerom Danijem Alvešom. Ove navode plavokosa lepotica je demantovala na društvenoj mreži Tviter, a zatim je svoje pratioce obavestila da ne mari za tračeve, te da se sjajno provodi na letovanju.

Nakon što je sa prijateljima prisutvovala Olimpijskim igrama u Londonu manekenka je odlučila da i ostatak svog godišnjeg odmora provede u Evropi. Dvadesetsedmogodišnja Bar poslednjih dana avgusta uživa u Grčkoj. Fotografije sa ostrva Mikonos na kojima se vidi kako zanosna Bar izgleda u crnonm bikiniju i bez šminke, na raskošnim plažama, ona je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter.

Ispod jedne od fotografija Bar je ostavila komentar da joj je za opuštanje dovoljno da duboko diše, a isprobala je i nove tehnike ulepšavanja.

- Kome je potreban pedikir pored ovih ribica koje su zadužene da grickaju izumrlu kožu? - napisala je lepa Izraelka ispod fotografije na kojoj se vidi kako uživa dok su joj stopala potopljena u vodi iz Egejskog mora.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti