Martina Vrbos odmara u Poreču

Martina Vrbos odmara u Poreču

Autor: | 27/08/2012

0

Hrvatska pop zvezda i bivša učesnica VIP Survajvera Martina Vrbos napravila je pauzu posle nastupa u Crnoj Gori, pa je u društvu prijatelja i poznatog beogradskog frizera Miloša Pavlovića odmarala nekoliko dana u Poreču u luksuznom hotelu Valamar rivijera.

Kako saznajemo, Martina je posle koncerta Cece Ražnatović u budvaskom "Top Hilu", raskinula jednogodišnju vezu sa crnogorskim biznismenom albanskog porekla Albertom Camajom. Pevačica je odlučila da osim potrage za novom ljubavi poradi i na svojoj kilaži, pa je za dve nedelje uz pomoć rigorozne dijete skinula 7 kilograma, a planira još toliko.

- Ne bih da komentarišem puno svoj ljubavni život! To je sada prošlost. Osećam se odlično i vreme je za promene i nove ljubavi! Krenula sam od odmora. Sa prijateljem sam odmarala nekoliko dana u predivnom hotelu "Valamara Rivijera" koji se nalazi u samom centru Poreča, a najveći deo vremena provodili smo na ostrvu Sveti Nikola u čijem sklopu hotela ima predivnu plažu. U njihovom drugom hotelu "Dijamant" relaksirali smo se u predivnom spa centru - kaže Martina koja vredno radi na svojoj vitkoj liniji.

- Na specijalnom sam režimu ishrane i za dve nedelje sam izgubila sedam kilograma, a planiram još toliko. Ovih dana ulazim u studio gde ću snimiti novi singl koji ću početkom jeseni predstaviti publici u svim zemljama eks Jugoslavije. Biće to veliko iznenađenje za sve - rekla je Martina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin