Aleksandra Kovač: Odmor na Santoriniju

Aleksandra Kovač: Odmor na Santoriniju

Autor: | 29/08/2012

0

Posle mnogobrojnih poslovnih poduhvata koje je imala u poslednje dve godine pevačica Aleksandra Kovač odlučila je da se ovog leta odmara mesec dana, pa je sa svojim emotivnim partnerom, muzičarem Romanom Goršekom najpre boravila na hrvatskom ostrvu Hvar, a potom i na grčkom Santoriniju, njihovom omiljenom mestu za letovanje.
- Na Santorini odlazim još od 2000. godine. To je vrlo posebno mesto, pogotovo kada ga dobro poznajete. Roman i ja imamo divne prijatelje među žiteljima tog ostrva, zbog čega se uvek osećamo dobrodošlo. Već znamo gde su skrovite plaže, u kojim restoranima se pravi najbolja riba i kojim putevima se treba penjati na planinu Mesa Vouno, na čijem se vrhu, na otprilike četiri stotine metara, nalazi praistorijski grad Thira - počinje da priča ova muzička zvezda.
- Svakodnevno smo se peške peli na vrh pomenute planine, izuzetno strmim putem koji većina turista izbegava. Na vrhu, gde duva izrazito jak vetar i vlada potpuni mir, vidi se celo ostrvo i osećate se kao da ste sami na svetu. Santorini ima najlepše plaže i vodu koja je kristalno bistra. Postoje i divni gradići na liticama, kao sto su Fira i Ija, kao i usamljena sela, kao što je Pirgos, koje bi obavezno trebalo posetiti - kaže na kraju razgovora za magazin "Hello!" Aleksandra koja uskoro počinje novi semestar u svojoj školi pevanja „Beogradski glas“, a za verne fanove će na jesen objaviti i novi singl.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin