Dženi Gart uživa u Las Vegasu

Dženi Gart uživa u Las Vegasu

Autor: | 03/09/2012

0

Američka glumica Dženi Gart koja se proslavila ulogom Keli u seriji "Beverli Hils" u martu se nakon 11 godina braka rastala od supruga Pitera Facinelija. Otkako je par objavio da se razvodi, glumica je odabranom dijetom i vežbanjem skinula višak kilograma koji je dobila nakon što je rodila troje dece.

Svoju novu figuru plavokosa Dženi pokazala je tokom vikenda u žutom bikiniju na zabavi u "Palazzo Resort& Casino Labor Day Celebration" u Las Vegasu. U društvu prijateljica ona je uživala u bazenu plešući uz ritmove DJ-a.
Četrdesetogodišnja glumica nedavno je otpočela romansu s fotografom Noom Abramsom (33), koji je snimao naslovnice za "Rolling Stone", "Vanity Fair", "Sports Illustrated" i "GQ", a trenutno se posvetio režiranju jednog dokumentarca. Prošle nedelje odlično raspoloženi par držao se za ruke tokom izlaska iz bioskopa u Holivudu.

- Zabavljati se s nekim nešto je sasvim novo za mene jer sam dugo bila u braku. Mislim da se zapravo vraćam u razdoblje adolescencije - izjavila je nedavno glumica.

Dok Dženi uživa u Las Vegasu, njene tri kćerke, Luka (15), Lola (9) i Fiona (5) snimljene su na odmoru s ocem na Havajima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin