Kristina Bekvalac posetila mališane u Dečjem selu

Kristina Bekvalac posetila mališane u Dečjem selu

Autor: | 03/09/2012

0

Proteklog vikenda, nakon letnje pauze, u novosadskom restoranu "Fontana" održana je tradicionalna kulinarska manifestacija "Domaćica meseca" pod pokroviteljstvom CPG a u organizaciji časopisa "Pošalji recept". Iskusni i maštoviti kulinari takmičili su se u spravljanju kuglofa. Čast da degustiraju ocenjuju ovu poslasticu ovog puta pripala je stilistkinji i učesnici rijaliti šou programa "Survivor" Kristini Bekvalac, Lidiji Ćulibrk, glavnoj urednici magazina "Lepota i zdravlje", Tijani Katalinić, PR menadžerki kompanije "Carnex" i Nedeljku Kišu, novinaru RTV Delta.

Popularnost ove humanitarne akcije iz meseca u mesec raste pa se spisak kulinara, kao i sponzora proširio. Za sve učesnike takmičenja, "Carnex" je obezbedio poklon-pakete svojih proizvoda, a CPG im je darovala najaktuelnije magazine.

Petoplasirana Blaga Janković dobila je šestomesečnu pretplatu na magazin po izboru, četvrtoplasiranom Svetozaru Neškoviću IK "Prometej" poklonila je luksuzni kuvar, trećeplasirana Bojana Jović iz Beograda osvojila je poklon-paket "Vinarije Zvonko Bogdan", dok je druga nagrada "Carnexova" dimljena šunka od 10 kg pripala Valentini Đorđević iz Beograda.

Za domaćicu meseca proglašena je Ljiljana Branković iz Sremskih Karlovaca koja je osvojila sedam dana na Kopaoniku u vili "Jana". Izdavačka kuća "Prometej" nagrađene je darovala knjigom. Nakon dodele nagrada, članovi redakcije "Pošalji recept" i žirija slatkišima su obradovali štićenike Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još