Snimljena prva emisija VIP Room: Nataša i Željko gosti Boška Jakovljevića

Snimljena prva emisija VIP Room: Nataša i Željko gosti Boška Jakovljevića

Autor: | 06/09/2012

0

U novu televizijsku sezonu TV Pink ulazi “naoružana” sa novi tehničkim kapacitetima. Tokm leta “ružičasti” su pazarili nova reportažna kola od državne austrijske televizije sa kojom je ušla u strateško partnerstvo. Reč je o najsavremenijoj opremi koja će omogućiti još kvalitetniju sliku tokom snimanja emisija i događaja. Zatim, “Pink” se opremio i velikim brojem svetlosnih uređaja, kao, a duplirao je i broj LED ekrana koji u savremenoj televiziji čine najčešće primenjivan deo scene.

U najvećem studiju (ima ih devet) TV Pink u Šimanovcima, juče je snimljeno prvo izdanje šou programa “VIP room” u koji je implementiran sav novi tehnički potencijal. Ovaj muzički program ima najskuplju i najglamurozniju scenografiju ikada postavljenu na Balkanu. Ona sadrži 400 inteligentnih tela za rasvetu (muving), 300 kvadratnih metara LED ekrana, 18 play out-a za sve kablovske i zemaljske programe…

U studiju se nalazi oko 1.000 aktivnih posmatrača koji čine publiku. Budući da je sve tako skupoceno i prvi gosti su morali biti atraktivni. Emisiju će otvoriti najveća pop zvezda današnjice Željko Joksimović, zatim će se pojaviti Nataša Bekvalac sa novim singlom, a onda će nastupiti i jedan od najboljih DJ-eva Evrope Junior Jack. Za kraj vas očekuje trenutno najveći hit beogradskih klubova “Čke beogradske” koji će izvesti Gazda Paja.

U igranom delu programa “Chek in” pojavljuju se četiri glumice: Vanja Milačić, Aleksandra Janković, Dragana Đukić i Anđelika Simić. Poslastica će biti i izbor za najlepšu devojku beogradskih klubova, a biće tu i još iznenađenja. Termin emitovanja šou programa “VIP room” je nedelja u 22.30. Voditelj je Boško Jakovljević.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti