Dragica Radosavljević Cakana posetila kćerku i unuke u Bukureštu

Dragica Radosavljević Cakana posetila kćerku i unuke u Bukureštu

Autor: | 07/09/2012

0

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je bila u Bukureštu, u poseti unucima Urošu, Dunji i Mirki, gde se preselila njena kćerka Marija sa porodicom. I pored toga što njeni mezimci žive u Rumuniji tek dve nedelje, ponosnoj baki jako nedostaju pa je želela da ih obiđe.
- Njihovo preseljenje mi je teško palo, ali to je bilo neophodno. Moj zet tamo radi u jednoj nemačkoj kompaniji zbog čega je morao da se preseli, pa je bilo logično da sa njim krenu i ostali članovi porodice - kaže Cakana.
- Navikla sam da uvek kada sam u Beogradu svakodnevno provodim vreme sa unucima i da kćerki budem na raspolaganju kad god je to potrebno, tako da mi razdvojenost nimalo ne prija. Svakog jutra čim se probudim obavezno ih pozovem, ali razgovori ne mogu da zamene zajednički provedeno vreme. Pošto su mi mnogo nedostajali već posle nedelju dana od njihovog preseljenja odlučila sam da ih posetim. U Bukureštu smo proveli predivne trenutke. Sigurno je da ću sada često putovati tamo, moram da priznam da je to izuzetno lep grad u kome sam uživala - zaključuje ova poznata dama koja će posle Nove godine publiku obradovati novim kompakt-diskom na kome sada vredno radi.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin