Kristijan Bejl ispunio želju dečaku obolelom od leukemije

Kristijan Bejl ispunio želju dečaku obolelom od leukemije

Autor: | 11/09/2012

0

Iako su mnoge njegove kolege pričale za Kristijana Bejla da ima veoma nezgodnu narav i da je često dolazio u sukob sa saradnicima na snimanjima filmova, zvezda filmova o Betmenu još jednom je pokazao da je veliki filantrop i dobročinitelj. Nakon što je na internetu pročitao priču četvorogodišnjeg dečaka Džejdena Barbera, koji je oboleo od leukemije, a kojem je san da upozna Betmena, odlučio je da krene u akciju.
Bejl je Džejdenu i njegovoj porodici platio put i smeštaj u Los Anđelesu, gde su proveli čitav dan u Diznilendu da bi ih slavni glumac potom odveo na ručak. Džejdenova majka je podelila fotografije ovog prelepog dana koji njena porodica nikada neće zaboraviti.
- Sve je bilo kao da smo stari prijatelji koji ručaju zajedno. Džejden nije imao tremu, ali je dobro znao sa kim sedi. Razgovarali su o filmovima i superherojima i on je pažljivo slušao sve što mu je Džejden govorio. Kristijan, njegova supruga i kćerka troje su najlepših ljudi koje sam ikada upoznala. Kristijan je sve organizovao i osigurao da imamo kraljevski tretman - rekla je ona.

Izvor: Lepota&Zdravlje

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti