Nataša Jeremić: Selidba u Njujork

Nataša Jeremić: Selidba u Njujork

Autor: | 17/09/2012

0

Novinarka Radio-televizije Srbije Nataša Jeremić nedavno je otputovala u Njujork gde će sa svojim suprugom Vukom Jeremićem provesti narednih godinu dana, jer će on raditi kao visoki funkcioner Ujedinjenih nacija. Lepa voditeljka veoma je uzbuđena što će naredne mesece provesti u Sjedinjenim Američkim Državama, ali priznaje da će joj posao jako nedostajati i da joj nije bilo lako da donese odluku da napravi pauzu u karijeri.
- Neću se družiti sa gledaocima godinu danam što će mi jako nedostajati - rekla je kratko lepa novinarka koja nije želela da iznosi pojedinosti svog boravka u inostranstvu.
Inače, ona i njen suprug su se pre osam godina upoznali baš u Njujorku, kada su oboje bili tamo zbog poslovnih obaveza. Vuk je Natašu i zaprosio uz zvuke pesme Frenka Sinatre „Njujork, Njujork“, a to je bila i numera koja je prva odsvirana na njihovom venčanju 2006. godine u hotelu "Hajat", uz koju su odigrali prvi ples. Zbog značajne simbolike, Jeremići se nadaju da će i ovoga puta iz Njujorka poneti samo najlepše uspomene.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti