Princeza Meri i princ Frederik od Danske: Romantično putovanje po Brazilu

Princeza Meri i princ Frederik od Danske: Romantično putovanje po Brazilu

Autor: | 21/09/2012

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža nisu jedini zaljubljeni kraljevski par koji je trenutno na turneji. Još jedan kraljevski par uživa u putešestvijama i međusobnoj privrženosti. Danski prestolonaslednik Frederik i njegova supruga Meri su do 21. septembra u zvaničnoj poseti Brazilu.

U prelepom i egzotičnom okruženju, par je razmenio nekoliko trenutaka nežnosti u Sao Paulu u ponedeljak. Dok je kraljevski par pristizao na poslovni prijem u hotelu „Renesans“, na momenat su zastali kako bi ispred ulaza razmenili zaljubljene poglede. Kada su se smestili, Meri, koja je izgleda opčinjavajuće u svojoj metalik haljini, sve vreme je za ruku držala svog supruga i time dokazala da su njih dvoje i dalje zaljubljeni.

Budući danski vladari su u ovu prelepu južnoameričku zemlju sleteli u nedelju, gde ih je lokalno stanovništvo toplo dočekalo, mašući zastavama Danske. Ubrzo su sve oči bile uprte u glamuroznu Meri, dok je u okviru manifestalije „Kul Danska“ (Cool Denmark) demonstrirala svoje kulinarske veštine.

Nakon Sao Paola, par turneju nastavlja u Rio de Ženeiru, gde će se sastati sa olimpijskim komitetom, koji za Olimpijske igre 2016. planiraju neviđeni spektakl. Budući da su se Mari i Frederik upoznali tokom Olimpijskih igara u Sidneju 2000. godine i ovaj sastanak će za njih dvoje imati posebnu emotivnu vrednost.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još