Nik Vujičić: Bog ima plan za svakog

Nik Vujičić: Bog ima plan za svakog

Autor: | 22/09/2012

0

Nik Vujičić, jedan od najpozantijih motivacionih govornika na svetu, gostovao je sinoć u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Tom prilikom je uz osmeh pričao i savetovao građane da verom u Boga i sebe mogu postići sve, a da nas spoljni izgled ne čini onim što u suštini jesmo.
- Nemam ruke i noge, a srećan sam. Bog ima plan za sve - rekao je Nik na početku razgovora, a onda je nastavio da priča o svom detinjstvu:
- Kada sam bio mali nisam imao nadu, a sada tu nadu prenosim. To je čudo! Dok sam išao u školu deca su mi se podsmevala i meni je to teško padalo. Mama i tata su mi stalno pričali da ne obraćam pažnju i da ih ne slušam, ali ja nikako to nisam mogao. Kada sam imao dest godina prvi put sam pomislio na samoubistvo, a sa 15 sam i pokušao. Napunio sam kadu, ali kada sam se treći put prevrnuo video sam lica mame i tate na mom grobu. Ljubav prema njima je pobedila. Zbog ljubavi to nisam učinio.
Nik nije propustio priliku ni da se našali na svoj račun.
- Kada sam bio na premijeri svog prvog filma, znojili su mi se dlanovi i klecala su mi kolena - rekao je Nik i tako izmamio osmeh i aplauz publike.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin