"Il Divo" oduševio publiku u Beogradu

"Il Divo" oduševio publiku u Beogradu

Autor: | 23/09/2012

0

Kvartet "Il Divo", koji se proslavio izvodeći popularne melodije u operskom maniru i za sebe kažu da se ne bave ni operom ni pop muzikom, već nečim "između", nastupili su sinoć u punoj Kombank areni, oduševivši po drugi put više hiljada, mahom Beograđanki.
Tenor Urs Buler (Švajcarska), bariton Karlos Marin (Španija), pop pevač Sebastian Izambar (Francuska) i tenor Dejvid Miler (SAD) posle tri godine vratili su se u Srbiju kako bi predstavili svoj novi, po sopstvenoj oceni, najbolji album u devetogodišnjoj uspešnoj karijeri - "Wicked Game".
U pratnji 30 članova orkestra "Slovaki Sinfonieta", "tim snova" muzičkog producenta Sajmona Kovela, koji je još 2003. okupio četvoricu različitih pevača iz četiri zemlje, svojim glasovima i perfektnim nastupom, osvojili su beogradsku publiku, u kojoj su dominirale pripadnice lepšeg pola.
Umesto grandiozne scene, na kojoj su se prvi put predstavili Beograđanima i interesantne scenografije, ovoga puta akcenat je bio na samim pesmama, a pažnju su posvetili i komunikaciji sa publikom.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti