Dejvid Bekam na nedeljnom fudbalu sa porodicom

Dejvid Bekam na nedeljnom fudbalu sa porodicom

Autor: | 24/09/2012

0

Izgleda kao da će mame odjednom zavoleti fudbalske treninge svojih mališana, pošto na njih ide i Dejvid Bekam. Dejvid je izgledao kao najsrećniji otac na svetu, dok je u nedelju gledao svoje sinove Bruklina i Romea kako igraju fudbal. Fudbalska zvezda Los Anđeles Galaksija izgledao je kao profesionalni fotograf, dok je pored terena hvatao kadrove svojih rastrčanih dečaka.


Društvo mu je pravila supruga Viktorija, koja je svoje uobičajene visoke potpetice i crnu haljinicu zamenila za šorts od isečenog džinsa, braon bluzu i sandale. Sedela je na stolici i povremeno vatreno navijala. U jednom trenutku Dejvid je napravio pauzu u ulozi fanatičnog fudbalskog tate i seo Viktoriji u krilo, koja ga je čvrsto zagrlila.

Priča se da Dejvid i Viktorija planiraju da obnove svoje bračne zavete.
- Neprestano govore o tome kako pripremaju nešto specijalno sa prijateljima i porodicom. Tokom godina se mnogo toga izdešavalo u njihovoj vezi, a oboje se slažu da bi divan gest bio kada bi i njihovi dečaci bili deo slavlja. Viktorija je trenutno veoma uzbuđena - izjavio je za magazin „Closer“ izvor blizak paru.

- Bekamovi planiraju da se vrate u Irsku gde su se venčali, ali takođe planiraju proslavu i na svom imanju u Los Anđelesu. Razmišljali su da sve obave sredinom oktobra i to verovatno sa istim velečasnim koji ih je venčao i koji je krstio Bruklina i Romea.
Prošlog meseca par je bio pod budnim okom javnosti, kada je Dejvid lažno optužen da je imao aferu sa operskom pevačicom iz Velsa Ketrin Dženkins. Srećom, glasine nisu navele Viktoriju da se predomisli oko obnavljanja bračnih zaveta.

- Ona prosto ne može da dočeka taj trenutak i apsolutno je ne zanima da li će nakon poslednjih glasina o Dejvidovoj preljubi to nekome izgledati čudno. Ona tvrdi da njih dvoje međusobno nemaju tajni i da je baš briga šta drugi o tome misle. Očigledno da njen uspeh pozitivno utiče i na njeno samopouzdanje.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti