Deca Viktorije i Dejvida Bekama u šetnji Londonom

Deca Viktorije i Dejvida Bekama u šetnji Londonom

Autor: | 28/11/2012

0

Deca Dejvida i Viktorije Bekam uživaju u zajedničkom druženju. Bruklin, Romeo, Kruz i Harper uslikani su tokom šetnje ulicama Londona. Braća su nosila "Adidas" dukseve i farmerice, a društvo su im pravili telohranitelji i dadilja. Bruklin je bio zadužen da vozi svoju šesnaestomesečnu sestru u žutim "Bugaboo" kolicima. Bruklin je nedavno svojim roditeljima rekao da mu je draže kada može nešto da pokloni u dobrotvorne svrhe, nego kada sam dobija poklone za Dan zahvalnosti.
- Bruklin je rekao svojim roditeljima da ove godine ne želi ništa za Dan zahvalnosti, već da želi da ih pokloni deci kojoj su pokloni potrebniji - izjavio je izvor blizak poznatoj porodici.
- Bruklin je jednog od telohranitelja zamolio da ga odvede u prodavnicu "Rite Aid", gde može da kupi komplete za prvu pomoć i ubaci ih u praznične paketiće. On je čak ubedio i svoju braću Romea i Kruza da se i oni u korist napuštene dece odreknu svojih poklona i svog džeparca. Momci su pripremili nekoliko velikih i bogatih paketa za lokalno sirotište - dodaje izvor.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti