Tori Speling: Zdravstveni problemi posle porođaja

Tori Speling: Zdravstveni problemi posle porođaja

Autor: | 25/09/2012

0

Američka glumica Tori Speling, navodno je, i dalje u bolnici, usled komplikacija koje je izazvao porođaj carskim rezom. Ukupno je prošlo već devet dana od kada je Tori pod lekarskim nadzorom. Tridesetdevetogodišnja zvezda serije "Beverli Hils" rodila je 30. avgusta svoje četvrto detete, dečaka Fina, ali posle samo tri nedelje počele su nevolje. Naime, 15. septembra Tori je hitno odvezena u bolnicu usled opasnih komplikacija prouzrokovanih njenim nedavnim porođajem, izvestio je magazin „TMZ“ u to vreme. Sada, internet sajt „Radar Online“ tvrdi da se Tori još uvek nije vratila kući.
Jedan izvor izjavio je za američki sajt:
- Tori je još uvek u bolnici. Strašno joj nedostaju deca, ali je suprug Din i klinci posećuju kad god mogu.
Prošle srede, na Torinom zvaničnom sajtu osvanulo je sledeće saopštenje:
- Želimo svima da se zahvalimo na podršci i željama za Torin brz oporavak. Ona se trenutno odmara i ceni vašu ljubav i saosećanje.
U međuvremenu, uređivački tim njene internet stranice kao da skreće pažnju sa ozbiljnosti čitave situacije, izveštavajući o nedavno održanoj dodeli Emi nagrada u nedelju uveče.
 - Tori i Din već imaju troje dece – petogodišnjeg Liama, četvorogodišnju Stelu i Hejti, kojoj se bliži prvi rođendan. Nakon rođenja najmlađe kćerke Hejti, Tori je hospitalizovana usled postporođajnih komplikacija.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin