Jelena Rozga: Snimanje novog spota kao izazov

Jelena Rozga: Snimanje novog spota kao izazov

Autor: | 27/09/2012

0

Popularna pop pevačica Jelena Rozga uskoro će predstaviti svoj novi spot u kojem su ukomponovana dva njena velika hita – „Dobitna kombinacija“ i „Solo igračica“. Hrvatska pevačica odlučila je da prva na ovim prostorima snimi spot u kojem će biti sastavljene dve pesme, a kadrovi za ovaj spot snimljeni su u Sarajevu. Ova neobična muzička priča je jedinstveno iskustvo za pevačicu, i predstavlja 'dve Jelene'.

U vizuelno spajanje lagane i brze pesme upustio se sarajevski reditelj Muris Beglerović, za koga je ovaj spot jedan od većih rediteljskih izazova u karijeri.
Snimanje ovog muzičkog spota za mene je bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov kojeg sam  sa oduševljenjem prihvatila. Upravo je publika ta zbog koje treba činiti hrabre stvari i ponekad se upuštati u nepoznato jer oni vam daju vetar u leđa i motivišu vas. Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obe pesme, odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju u koju sam sigurna da je dobitna i da će se mojoj dragoj publici svideti jer su oni moja snaga i pokretač. Srećna sam što je spot sniman u Sarajevu jer sam baš osetila neku povezanost s tim gradom, njegov dobar duh i vedrinu - izjavila je Jelena uoči premijere novog spota, koji se očekuje uskoro.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još