Đulijana i Bil Rančić uživaju u roditeljstvu

Đulijana i Bil Rančić uživaju u roditeljstvu

Autor: | 30/09/2012

0

 

Đulijana i Bil Rančić obožavaju svoje roditeljske obaveze. Prema pisanju magazina „Life & Style“, njih dvoje su sa sinom Edvardom Djukom uživali u svakom trenutku u prethodne četiri nedelje. Oni čak vole i neprestano presvlačenje pelena i buđenja u tri ujutru. Za Đulijanu najteži deo majčinstva svakako predstavljaju momenti kada mora da se odvoji od svog malog smotuljka radosti.

- Najteži deo majčinskog posla je kada moram da napustim Djuka - priznaje Đulijana, koja je bila jedna od voditeljki na dodeli Emmy nagrada 23. septembra.
- Odvojiti se od njega mi je teže nego što sam ikada zamišljala. Kada sam krenula da se pozdravljam sa Edvardom momentalno sam zaplakala i umalo da nisam ni otišla na dodelu nagrada.

Svakako, činjenica da je Djuka ostavila u sigurnim rukama pomogla joj je da prebrodi krizu. Bil je bio više no oduševljen mogućnosšću da preuzme obaveze i kako sam priznaje zaista je uživao u kasnim noćnim obrocima, izletima u lokalnom zoološkom vrtu, kao i u gledanju fudbala sa svojim malim naslednikom.
- Obožavam da gledam Bila i Djuka dok se druže - napominje Đulijana.
- Ništa nije više seksi od uzornog oca.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti