Anđelina Džoli sa decom uživa u Francuskoj

Anđelina Džoli sa decom uživa u Francuskoj

Autor: | 30/09/2012

0

Anđelina Džoli je nakon putovanja po Iraku, Jordanu i Turskoj pristigla u Francusku. Glumica nije skidala osmeh sa lica, a razlog njenog dobrog raspoloženja je susret sa svojim mališanima. Tridesetsedmogodišnja glumica je subotu posvetila svojim klicima i odvela ih da se igraju u obližnjem parku. 

Izgledalo je kao da se mališani fantastično zabavljaju, uživajući u svemu što im se nudilo na igralištu. Anđelinino i Bredovo potomstvo je posebno bilo oduševljeno gumenim zamkom po kojem su neumorno skakali, sve dok nisu potpuno ostali bez energije. Društvo je na kratko selo i da se odmori i ispriča, a zatim su svi ponovo poskakali i nastavili sa jurnjavom.

Sedmogodišnja Zahara i četvorogodišnja Vivijen su se zajedno spuštale niz tobogan, a zatim su Zahara i Noks, Vivijenin brat blizanac, primećeni kako se igraju na mostu od konopaca. Takođe, ludorijama su se pridružili i šestogodišnja Šajlo i dve godine stariji Paks. Najstarije dete poznatog para, jedanaestogodišnji Medoks, nije bio sa njima. 

Nakon zabave u parku, Anđelina je društvo odvela u "MekDonalds". Porodica je nakon posete restoranu bila i u nabavci, u obližnjem super-marketu. Kao i uvek Anđelina je izgledala zadivljujuće u komplet crnom izdanju, sa tamnim naočarama i u uskim farmericama upasanim u čizme do kolena. Holivudska zvezda nosila je sina Noksa u naručju, dok je preko drugog ramena imala okačenu Luj Viton torbu.

Anđelina se upravo vratila iz misije po Bliskom istoku, gde je bila u poseti Iraku, kao i raseljenim prodicama iz ratom zahvaćene Sirije. Porodica trenutno boravi na Bredovom i Anđelininom imanju na jugu Francuske, gde se pretpostavlja da će poznati par nakon sedam godina svoju vezu i ozvaničiti.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin