Neli Furtado: Popularnost je došla iznenada

Neli Furtado: Popularnost je došla iznenada

Autor: | 01/10/2012

0

Pevačica Neli Furtado nikada nije maštala o tome da postane popularna, piše "Female First". Prvi uspeh na svetskoj muzičkoj sceni predstavljao je za nju veliko iznenađenje, pa je zbog proboja u svet javnih ličnosti bila izložena velikom pritisku. Tridesettrogodišnja Kanađanka je svojom prvom numerom "I am like a bird" osvojila publiku šrirom sveta, ali je ulazak u svet šoubiznisa predstavljao veliki stres za muzičku zvezdu.
- Nikada nisam želela da budem poznata. Postala sam svesna svoje popularnosti nakon izlaska moje prve pesme, njen uspeh otvorio mi je mnoge mogućnosti - izjavila je pevačica.
Uspeh je doživela kada je imala 21 godinu, i nije joj bilo nimalo lako da se snađe u novom okruženju.
- Pitala sam se: "Ok, šta se događa sada? Da li će se nešto promeniti u mom životu, šta treba sada da radim?" - otkrila je Neli koliko je na početku karijere bila zbunjena.
Pored uspešne muzičke karijere, Neli Furtado je poznata i po svojoj humanosti. Prošle godine donirala je 615 hiljada dolara za izgradnju škola u Africi.
- Napravili smo dokumentarni film o tamošnjim devojkama sa najboljim ocenama. Njih 41 je uspelo da upiše srednju školu. Na mene je najveći utisak ostavila devojka koja je bila 41. na listi. Na kraju filma prikazano je kako su zaposleni u školi napravili jedno mesto i za nju. Takve stvari mi vraćaju životnu energiju - naglasila je Neli Furtado.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još