Ana Nikolić proslavila rođendan u Rimu

Ana Nikolić proslavila rođendan u Rimu

Autor: | 02/10/2012

0

Pop zvezda Ana Nikolić odmarala se na Azurnoj obali i u Marbelji. Posle raskida veridbe sa crnogorskim biznismenom Draganom Tomovićem pevačica se povukla iz javnosti i posvetila sebi. Zbog toga je petnaest dana letovanja provela sama. Turbulentan period u ljubavi u potpunosti je zaboravila i prepustila se uživanju u mondenskoj kneževini Monako. Boravak u Monte Karlu osim po odličnom provodu i šopingu Ana će pamtiti i po džekpotu od 10.000 evra koji je osvojila u kazinu.
- Ne bih se složila sa izrekom da ko nema sreće u ljubavi, ima u kocki. Moj ljubavni život je savršen. Uživam u samoći i vremenu koje posvećujem sebi. Pre bih rekla da je ovo početnička sreća - priča Ana.
Novac se nije dugo zadržao u njenom novčaniku, i kako je došao, tako je i otišao. Nove krpice, cipele i tašne, a sve s potpisom vrhunskih kreatora, poprilično koštaju.
- O novcu nikada ne govorim javno. Važno je da sam se u Beograd vratila srećna i spremna za turneju po dijaspori i nastup, gde će se prikupljati novac za osmogodišnju devojčicu Milicu Jovanović - kaže Ana.
Po povratku iz Monte Karla, zgodna Paraćinka je posetila Rim, gde je prošle nedelje u društvu prijatelja proslavila 34. rođendan.

Izvor: Kurir / Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti