Maja Višić: Volela bih da rodim još dvoje dece

Maja Višić: Volela bih da rodim još dvoje dece

Autor: | 04/10/2012

0

Kada se pre desetak godina pojavila balada “Hej, da mi je da sam tvoja”, retko ko je ostao ravnodušan na njene setne stihove, a naročito na glas Maje Višić, koji je pesmi dao posebnu draž. Posle tri albuma sa grupom “Noć i dan” i solo prvenca “Anđeo čuvar”, ova talentovana pevačica objavila je nedavno singl “Otkaži sve”, koji je postao izuzetno slušan na radio-stanicama. Dakle, lepo joj je krenulo, a na osnovu pitanja “ili-ili”, na koja je odgovarala za “Novosti”, može se još nešto saznati o Maji.
“Noć i dan” ili solo karijera?
- Definitivno solo karijera, iako deset godina provedenih u grupi predstavljaju veliko iskustvo. U bendu nikada nisi svoj, moraš da saslušaš različita mišljenja, čak i kad znaš da nisu ispravna.
Balade ili brze pesme?
- Balade su mi uvek draže. Godinama sam bila prepoznatljiva po njima.
Kuvanje ili ručak u restoranu?
- Obožavam da kuvam i volim druženje u kućnoj varijanti. Putovala sam svuda po svetu i imala priliku da probam specijalitete različitih kuhinja, tako da volim da eksperimentišem. Prijatelji kažu da se kod mene odlično jede i da nikada nisu videli “luđa”, a ukusnija jela.
Klupske svirke ili koncerti?
- Svaki pevač živi za koncerte. Klupska svirka je, ipak, intimnija i samim tim lepša jer vidiš ljude kojima pevaš.
Željko Samardžić ili Goran Karan?
- Obojica su veliki profesionalci. Sa bendom sam bila gotovo pet godina predgrupa na koncertima Željka Samardžića, tokom velikih turneja u regionu. Zbog toga moj glas ide njemu.
Noć ili dan?
- Život mi se pretvorio u noć, ali više volim dan. Teško mi je kad posle naporne svirke dođem kući i vidim kako se jutro budi, a ja ne mogu da stojim na nogama od umora.
Šminka ili prirodan izgled?
- Uvek glasam za prirodnu lepotu. Preko dana se ne šminkam. Mogu da se pohvalim da sam savladala tehniku doterivanja, pa bez problema mogu da se našminkam i tokom vožnje.
Jedno ili dvoje dece?
- Dvoje dece je idealna kombinacija, pogotovo ako su dečak i devojčica. Imam kćerkicu od četiri i po godine, i ona mi je centar sveta. Ali volela bih da rodim još dvoje dece.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin